Foto: Søren Bidstrup / Scanpix 2007

Ørkenens Sønner optager nyt medlem – du gætter aldrig hvem!

I en pressemeddelelse har kvartetten, Ørkenens Sønner, netop meddelt, at de bliver én mand mere på deres kommende turné i 2018. Det nye medlem havde ingen set komme!

Netop som hele Danmarks folkeeje, Ørkenens Sønner, havde annonceret deres kommende show, “Fugt i Fatamorgana”, offentliggjorde de samtidig, at kvartetten bliver til en kvintet. Det nye medlem er den 65-årige Anders Bircow, som primært er kendt fra Linie 3 samt for at lægge stemme til Rex i Toy Story-filmene.

Ifølge OnlinePostens oplysninger skulle Anders Bircow have haft en stor kontrovers med Preben Kristensen, den ene tredjedel af Linje 3, omkring det nu aflyste “Linie 3 Juleshow”, hvor sangerinden Trine Gadeberg skulle have akkompagneret. Denne uoverensstemmelse fik ifølge vores oplysninger Anders Bircow til at trække stikket til Linie 3-æren omgående.

Det er dog ikke en ukendt opgave, som Anders skal beskæftige sig med det kommende år. I 2016 var han nemlig stand in for Asger Reher i showet “Een Gang Til For Prins Knud”, der grundet sygdom måtte springe fra de sidste shows. Anders fik i denne sammenhæng logenavnet, Abdullah Madela.

Til OnlinePosten udtaler Anders Bircow: “Jeg har i de sidste 25 år set utroligt meget op til drengenes arbejde (Ørkenens sønner, red) og må indrømme, at jeg faktisk har ærgret mig lidt over, at jeg ikke har været en del af deres fantastiske loge. Det har jeg været så heldig at få chancen for nu, og det siger man naturligvis ikke nej til! Preben og Thomas har været en kæmpe inspiration for mig og fantastiske kollegaer, men alting har en ende.”

Ørkenens Sønner består i øvrigt af Niels Olsen, Søren Pilmark, Asger Reher og Henrik Koefoed.

Fugt i Fatamorgana har premiere den 30. november 2018 kl. 20:00 i Falkoner Salen.

Christian Jahnsen Forfatter