Fra venstre: Misty Spann og moderen Patricia Ann Spann (Foto: Facebook)

Datter kendt skyldig i at gifte sig med sin mor, som tidligere har været gift med sin søn

Nogle familier har et tættere forhold end andre. Men for en mor og datter fra Oklahoma, USA, har det forhold været lige lovligt tæt.

En amerikansk kvinde er ved en tilståelsessag blevet kendt skyldig i at have haft et incestforhold til sin mor. Misty Ann, 26, skal derfor tilbringe de næste 10 år bag tremmer, hvilket er den maksimale straf for incest i Oklahoma.

Misty Ann blev opfostret af sin bedstemor, da hendes egen mor, Patricia Ann Spann, 44, mistede forældremyndigheden over sine tre børn. Efter lang tids adskillelse blev mor og datter i 2014 genforenet, og ifølge moderen ”slog det gnister”.

Eftersom Patricia ikke længere var registreret som Misty Anns mor, mente de to ikke, at der var noget i vejen for deres forhold. Derfor tog de i marts 2016 det endelige skridt og blev gift.

Incestparret har angiveligt en forkærlighed for Superman. (Foto: Stephens County Jail)

Det bliver i familien
På trods af, at Patricia Ann Spann mistede sine tre børn, tyder noget på, at hun er mere end almindelig glad for dem. Faktisk er det ikke første gang, hun indleder et kærlighedsforhold til et af sine børn.

I 2008 blev hun således gift med sin søn, et ægteskab der varede 15 måneder. De to blev dog til sidst skilt, da sønnen mente, at der var tale om incest, hvilket man jo nok må give ham ret i.

Moderen kan, ud over to forliste forhold, nu også se frem til en anklage for incest ved en retssag til januar.

Christian Jahnsen Forfatter