Foto: Radio24syv 2016

Den Korte Radioavis politianmeldt.

En gruppe københavnske borgere har politianmeldt radioprogrammet “Den Korte Radioavis” for landsskadelig virksomhed og for at undergrave af demokratiet.

Gruppen, som har anmeldt Den Korte Radioavis, er angiveligt anført af spidskandidaten for Venstre i København, Cecilia Lonning-Skovgaard.

Gruppen påstår af have infiltreret radioprogrammets kampagne for at genvælge af Anna Mee Allerslev til Københavns borgerrepræsentation. Infiltrationen har påvist, at tilhængere af radioprogrammet har udarbejdet udførlige planer til valgfusk i forbindelse med valget 21. november.

Det drejer sig om en nøje orkestreret tilmelding af stemmetællere ved valghandlingen, og at en produktion af falske stemmesedler allerede er sat i produktion. Det skulle angiveligt primært dreje sig om valgstederne Nørre Fælled Skole, Gerbrandskolen og Plejecentret Sølund.

Københavns Kommunes borgerservice følger situationen tæt, men vil ikke kommentere eventuelle tiltag i forbindelse med den gryende skandale. Københavns Politi har ikke ønsket at kommentere sagen, men bekræfter at have modtaget af politianmeldelsen.

Christian Jahnsen Forfatter