Det er moderne at lade personligheden skinne igennem i indretningen

Er du træt af at have en monoton og upersonlig indretning? Så er der heldigvis råd at hente. Der er nemlig mange ting, som du kan gøre, for at give dit hjem et personligt pift. Du kan eksempelvis få et nyt farverigt tapet.

Med en personlig indretning, vil enhver besøgende gæst hurtigt få et indtryk af, hvem du er som person. Dette vil de kunne mærke lige så snart, de træder ind i hjemmet. De kan måske se det på dine farverige vægge eller små finurlige figurer. Derfor er det lidt sjovere at have et personligt hjem.

Få et tapet som passer til dig

Farverige tapeter kan gøre dit hjem mere levende, unikt og personligt. Hvis du udelukkende har hvide vægge, kan dit hjem hurtigt komme til at virke koldt og kedeligt.

Hvis man har hvide vægge, er det især vigtigt, at man udsmykker væggene med billeder og vægdekorationer. Hvis du får tapet på dine vægge, behøver du ikke at dekorere væggene i lige så høj grad. Tapetet er nemlig udsmykning nok i sig selv. Man kan sågar få tapeter med print og mønstre.

Hvis du ikke har lyst til at dedikere dig fuldstændig til tapet, kan du bare nøjes med at lægge tapet på en enkelt væg. Så får du den hyggelige og smukke effekt af tapetet, uden det bliver for overvældende.

Fyld dit hjem med personlige genstande

For at gøre dit hjem mere personligt, er det vigtigt at have nogle personlige genstande. Det kan være et billede fra dit barndomshjem. Eller en børnetegning fra dit barn. Eller måske en figur fra din rejse til Asien?

Hvis du vil have et personligt og levende hjem, må du ikke gemme disse personlige genstande væk. Det er nemlig dem, som får dit hjem til at føles som et hjem. De tilfører en hyggelig og personlig stemning til din indretning.

Måske har du gemt dine personlige genstande væk, fordi du synes, at de er grimme eller umoderne? Så kan du måske få en ny smart ramme til børnetegningen, eller et nyt bord til statuen fra rejsen. På den måde får du de smukke egenskaber frem, i de personlige, og nogle gange umoderne, genstande.

Nye møbler på budget

Føler du ikke, at du har råd til at gøre dit hjem mere personligt? Det er langt fra alle, som har råd til at bruge tusindvis af kroner i den lokale møbelforretning. Enten kan du spare op til at købe nye møbler, eller så kan du gå i genbrugsforretninger. Sidstnævnte er en billig mulighed, for at fornye dit hjem med nogle nye møbler.

Møblerne i genbrugen koster nemlig aldrig mere end et par hundrede kroner. Man kan være heldig at finde nogle skønne fund i genbrugsforretninger. Andre gange må man gå forgæves. Det handler derfor meget om held, når man genbrugs shopper. Måske er du heldig på din næste tur til genbrugsbutikken?