Sådan bruger du videoer på LinkedIn

Muligheden for at optage og uploade videoer har længe været en kendt funktion hos diverse sociale medier. Lige præcis på dette område har LinkedIn haltet bagefter – men ikke længere! I dag har du nemlig også mulig for at uploade videoer på din LinkedIn profil.

Tæt kontakt med kunderne

Med video-funktionen på LinkedIn har du naturligvis mulighed for at uploade lige præcis de videoer, som du ønsker. Dog kan videoerne bruges som et utrolig godt værktøj, hvis du vil komme tættere på dine kunder.

I videoerne har du for eksempel mulighed for at komme med tips og tricks til dine kunder. På den måde kan du gøre opmærksom på virksomheden og forhåbentlig erhverve nogle trofaste kunder. Således kan videoerne på LinkedIn faktisk bruges som en form for content marketing. Læs mere på: Hvad er content marketing og hvordan skal det udnyttes?

Videoer i forbindelse med besættelse af stillinger

Hvis du har en profil på LinkedIn ved du også, at der er tale om en erhvervsorienteret netværksside. Derfor er det naturligvis relevant at benytte videofunktion i forbindelse med besættelse af stillinger.

Dels kan du på din personlige profil lægge et video-CV op. Her kan du nemlig fortælle dit netværk, at du er jobsøgende og nå ud til folk på en levende måde. Er du ejer af en virksomhed har du naturligvis også mulighed for at lave et jobopslag ud fra en video på LinkedIn.

Sæt undertekster på dine LinkedIn-videoer

Hvis du lægger en video op på LinkedIn er det naturligvis, fordi du har et budskab, som du gerne vil ud med. I de fleste tilfælde betyder dette, at du er fuldstændig afhængig af, at folk kan høre, hvad du siger. Problemet er blot, at folk ofte vil kigge på videoer uden lyd.

Vil du undgå at dit budskab går tabt, er det derfor en god idé at sætte undertekster på dine LinkedIn-videoer. Dette kan du gøre ved først at uploade videoerne til Youtube, hvor du kan sætte undertekster på. Derefter kan du uploade videoen til LinkedIn.

Skab opmærksomhed omkring din virksomhed

LinkedIn er et fantastisk medie, fordi du ved, at du her finder folk med interesse i diverse erhverv. Det vil sige, at du har mulighed for at nå ud til andre virksomheder, og dermed også potentielle kunder. Vil du gerne nå ud til mange mennesker er videoer fantastiske. På en video er det nemlig nemt for dig lynhurtigt at fortælle, hvad du skal have sagt.

En professionel video

Når du optager på en video, bør du være opmærksom på, at der pludselig er mange faktorer, der spiller ind. Nu handler det nemlig ikke længere om dit budskab, det handler også om måneden som du snakker på, samt hvordan dine omgivelser ser ud.